Actueel

Nieuws en andere actuele verenigings- en boule zaken

Na een periode van een paar maanden, waarin o.a. een besluit genomen moest worden door het bestuur en waarin door een speciale commissie het nodige veldwerk gedaan moest worden, is dan eindelijk onze nieuwe website een feit.

De problemen met de oude website, hacken als gevolg van een verouderde webomgeving, behoren hierbij hopelijk tot het verleden.

Onze nieuwe website is modern, fris en een visitekaartje voor onze vereniging. Dat het de nodige aandacht vraagt om dit zo te houden mag duidelijk zijn. Dat dit aandacht en aanpassingsvermogen van onze leden vraagt staat buiten kijf. Er is namelijk zoveel meer mogelijk met deze website dan met de oude.

Roger Marijnissen en Nico Hogenstijn, als webbeheerders, zullen er alles aan doen om jullie hierin te begeleiden. Buiten de enorme functionaliteit is de website uitermate geschikt om eenvoudig te benaderen met een tablet of smartphone. Er zijn diverse handige links.

Inschrijven voor toernooien wordt heel eenvoudig via OnTip. Standen of formulieren verkrijg je gemakkelijk via de directe link met de NJBB. En wat dacht je van het prikbord waar je zelf een vraag naar een maatje of een setje ballen kunt posten. Te veel om nu even op te noemen. Meld je aan als lid (ook als je dit officieel al bent) en zorg dat je deel gaat uitmaken van dit fantastische platform.