Actueel

Nieuws en andere actuele verenigings- en boule zaken

De algemene ledenvergadering van afgelopen maart ligt een eind achter ons. De meeste daarmee gepaarde activiteiten zijn zo goed als afgerond. Wat blijft zijn de aandachtpunten en de uitgesproken wensen.

Één van de hoofdpunten, een wens van onze voorzitter Ab, is sterke ledengroei in het jaar 2016 -2017. Wij gaan er alles aan doen om dit te realiseren. En alweer kunnen we niet zonder jullie.

De nieuw geïnstalleerde evenementencommissie bestaande uit José, Margreet, Ria en Wil heeft al een complete activiteitenagenda opgetuigd met diverse toernooien met spraakmakende thema’s.

Het leuke en nieuwe hieraan is dat bij bijna al deze toernooien introducés van harte welkom zijn. Ook zijn introducés welkom op de a la mêlee toernooien op de zaterdag en zondag, voor alsnog tot 1 oktober 2016. Een mooie gelegenheid om familie, vrienden en kennissen kennis te laten maken met onze hobby, met onze sport.

Dan volgt er ook nog een gecombineerd Golf/Pétanque toernooi, want onze sport combineert zo fijn met andere sporten. En zeker in de winter als wij ons lekker terug kunnen trekken in ons warme, droge Boulodrome.

Dan hoop ik dat jullie ook de berichtgeving in de lokale en regionale media blijven volgen, want hierin staan regelmatig berichten over onze vereniging op initiatief van Rob Steinpatz. En wie kent inmiddels niet onze flyers met aankondigingen van toernooien in huisstijl van de hand van Evert Wijnands.

Als klapstuk op de vuurpijl is ons er alles aan gelegen jullie binnen niet al te lange tijd kennis te laten maken met een volledig nieuwe website. Dit middel zetten we ook in om nieuwe leden te werven en bestaande leden nog meer betrokken te houden bij onze verenigingsactiviteiten. Diverse leden hebben al toegezegd te zullen bijdragen aan het actueel houden van de site door hun bijdragen aan de content (tekst, foto’s, gedichten, etc.). 

Blijf vooral allemaal goed gezond en ik hoop jullie spoedig weer te zien.

Namens het bestuur,
Pim Polman