PC De Gooiers

Over de vereniging

Regelmatig komt het voor dat wij een feestje vieren. Ook u willen we in de gelegenheid stellen, mits gekoppeld aan een paar partijen Jeu de Boules. Jeu de Boules is een sport die door jong en oud beoefend kan worden, een sport die ons nauw aan het hart ligt en die wij op deze manier met veel plezier promoten. Graag rekenen we u de kosten voor, een kostenplaatje dat in navolging van die promotie als bijzonder vriendelijk ervaren kan worden.

SAM 0138w600

En we hebben nogal wat in huis. Uiteraard beschikken we over voldoende middelen om een kleine onderlinge competitie op te zetten. Daarnaast is er een gezellig clubhuis met zitjes, een praktisch ingerichte bar en een keuken met alle denkbare voorzieningen. En geen probleem als er een druppel regen valt. Buiten op het terras staan een aantal fraaie, grote parasols en binnen in ons boulodrome kunt u gebruik maken van 16 verwarmde binnenbanen. Maar buiten (64 banen) speelt het natuurlijk wel veel fijner, lekker zo in het zonnetje.

Misschien een leuke suggestie om de Vrij(dag)mi(ddag)bo(rrel) eens een draai te geven en zo uw collega’s op een andere manier te leren kennen. Of misschien sport u al jaren met elkaar, maar wilt u eens gezamenlijk iets anders proberen. Een beetje ontspannen door u zelf lichtelijk in te spannen.
Of misschien is er een jubilaris en wilt u met deze laagdrempelige sport dit heugelijke feit vieren.