Wedstrijden

Toernooien en competities

Woensdag 10 mei vond voor de 7e keer bij de Gooiers het jaarlijkse Open Gooische Vrouwentoernooi plaats; met 35 enthousiaste teams en lichte bewolking ging de dag van start. Later op de dag brak heerlijk het zonnetje door, werd er fanatiek gestreden door alle dames, en verwenden de Gooiers-mannen goed de innerlijke mens.

Zoals gebruikelijk werden er 5 voorgelote partijen gespeeld, en dit was het resultaat.

Op de eerste plaats eindigden twee equipes te weten Gerda Bokkers met Ida van de Beek (De NijeBoulers) en Hennie Gijtenbeek met Ria Hofman (Randenbroek), beiden met 5 gewonnen partijen en een saldo van 39 punten.

Op de derde plaats eindigden Ria Kas en Monique Fritz (De Gooiers) 5 + 34.

Vierde zijn geworden Riek Hesseling (De Gemshoorn)en Trudie van Altena (De Gooiers) met 5 + 28, met op de vijfde plaats Karin Schillemans (JBV Vlaardingen) en Connie Smithuis (JBC Nieuwerkerk) 4 + 29.

Er waren 4 equipes met 5 gewonnen partijen, 5 equipes met 4 gewonnen partrijen, 9 equipes met 3 gewonnen partijen, 8 equipes met 2 gewonnen partijen, 7 equipes met 1 gewonnen partij en slechts 2 equipes met 0 gewonnen partijen

Een geslaagd toernooi, dat wederom voor herhaling vatbaar is!
We willen graag iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan deze succesvolle dag, met name Harry Brinks voor de wedstrijdleiding, en Saskia van de Bos voor het verzorgen van de mooie prijzen.