PC De Gooiers

Over de vereniging

Onze pétanque club werd opgericht op 1 oktober 1979 te Hilversum en telt momenteel circa 185 leden. Daarmee zijn wij één van de grootste petánqueclubs in Nederland.

P.C. "De Gooiers" is aangesloten bij de Nederlandse Jeu de Boules Bond (NJBB).

Bijna dagelijks zijn er clubactiviteiten op onze schitterende boulelocatie aan 't Jagerspaadje 34 te Nieuw Loosdrecht, met 64 uitstekend verlichte buitenbanen en 16 binnenbanen in ons boulodrome.

De club is het beste te omschrijven als een gezellige vriendenclub die haar leden ruimschoots de gelegenheid biedt om zowel recreatief als in wedstrijdverband deze populaire sport te beoefenen. Heeft u belangstelling voor deze sport, kom dan gerust eens langs.

Er is altijd wel iemand aanwezig om alle gewenste informatie te verschaffen. Wij zijn tevens in het bezit van boules voor een oefenronde, waarmee u uw vaardigheid kunt testen. Wanneer u besloten heeft om verder te gaan, dan kunnen wij u adviseren bij de aanschaf van het spelmateriaal.

Op dinsdagochtend is er speciaal voor 55+ers een introductie van ongeveer één uur. U bent van harte welkom tussen 09:15 en 12:00 uur. Maak daarvoor een afspraak met Margreet Führen. Op deze site treft u informatie aan over: onze vereniging en ons boulodrome, petanque, speltechiek, taktiek, het spelreglement, de wedstrijdkalender en toernooien.