Beste ondernemer, sponsor, vriend van "De Gooiers"

Vereniging met maatschappelijke relevantie
Je bent nu op de nieuwe website van Pétanque Club "De Gooiers", een Hilversumse vereniging met ca. 200 leden, waar het beter bekend zijnde “Jeu de Boules”, zowel recreatief als competitief, 5 dagen per week gespeeld wordt. Dit gebeurt ‘s zomers en ‘s winters.

Wij hebben een maatschappelijk relevante functie, omdat wij sterk bijdragen aan het tegengaan van vereenzaming bij ouderen en mensen de gelegenheid bieden om tot op zeer hoge leeftijd aan sport te doen. Mede daardoor kunnen mensen langer zelfstandig functioneren. Mensen die u tot uw klantenpotentieel kunt rekenen.

Nieuwe website, nieuwe kansen
De nieuwe website is ontwikkeld door Hans Doeve en zijn bedrijf uWzz. Deze nieuwe website biedt mogelijkheden om te communiceren met onze leden en hun netwerken, maar ook met de buitenwereld. Vergeet u niet dat onze leden niet alleen woonachtig zijn in Hilversum, maar door het hele Gooi en ook daar buiten. Wij ontvangen regelmatig bezoek vanuit de regio en het land, omdat er ook teams participeren in regionale en landelijke competities. Ook vindt men er links naar onze sportbond, de NJBB, diverse belangenorganisaties en de Gemeente Hilversum.

Sponsor logo op de welkompagina en op onze toernooiflyers
Voor u als sponsor creëert dit kansen. Op de speciale sponsorpagina van deze website kunnen uw logo’s komen te staan met een link naar uw website. Verder vermelden wij uw logo’s op onze flyers die gebruikt worden bij de aankondiging van toernooien en die door het hele land verstuurd worden. 

Bedrijfsclinic en/ of -borrel
Mocht u zich aangesproken voelen en een bijdrage willen leveren, dan horen wij dit uiteraard graag. Het zijn vaak de kosten niet, buiten het feit dat deze belastingtechnisch zakelijk aftrekbaar zijn. We kunnen een afspraak maken, maar uiteraard bent u ook van harte welkom op ons complex aan Het Jagerspaadje 34, 1231 KJ te Loosdrecht. Ook doen we graag iets terug in de vorm van een clinic of een bedrijfsborrel in combinatie met onze sport. En misschien kent u nog andere geïnteresseerde partijen. Vertel het gerust verder.

Met vriendelijke boulesgroet,

Kimberley Dunki Jacobs
Secretaris

PCdeGooiers logo rood square 

www.degooiers.com 

Bank: t.n.v. PC "De Gooiers" te Hilversum
ING-Bank rekeningnummer NL30INGB0004464002