Verslag van de 2e speeldag Retro Triplette Cyclus, op 8 december 2019

(klik op de rode balk) 

 

De tweede dag van 'de Cyclus' heeft plaatsgevonden!

De winnaar van de 2e dag van de Retro Triplette Cyclus is opnieuw geworden het team:

Jeroen Bleyen - Serge Fifi – Frank Geelen 

Wederom van harte gefeliciteerd heren!

Verloop toernooi
Met een gelijke tussenstand aan de top in het Algemeen Klassement werd begonnen aan de 2e toernooidag. Na een goed en gezellig verlopen dag, met tussendoor ook nog een vis-lekkernij van Arie Plugge van Vishandelplugge, en met veelvuldig uitstekend spel is er een verdiende winnaar uitgekomen.


De winnaar (ook van de 1e dag) heeft het tijdens 2 partijen moeilijk gehad, maar heeft verder haar partijen met ruim overwicht gewonnen, waardoor ze zich met recht de terechte winnaar mogen noemen.


De toernooidag is dit keer met een wijziging in het systeem (vaste extra mene tijdens voorronde partijen) en een efficiëntere organisatie, waardoor we dit keer, ondanks de extra mene, toch ruim eerder klaar waren dan de 1e dag.


Vrijwilligers De Gooiers

Door de dag heen hebben de diverse vrijwilligers, zoals Elly en Marianne van de muntverkoop, Evert en Ria van de wedstrijdleiding, Lianne, Nicole en Leo van de keuken, Walter, Cesar, John en Kees van de bar, Jaap van de financiële organisatie en de WiFi verbinding en Jean Paul Brands van de Facebook pagina Petanque LIVE hun uiterste best gedaan om de dag weer vlekkeloos en succesvol te laten verlopen. En daar zijn ze met vlag en wimpel in geslaagd. Echt top zijn jullie! Bedankt allemaal!

Live Streaming
Ook was er live streaming, verzorgd door Jean-Paul Brands, van PETANQUE LIVE. Hij heeft de hele dag zowel op de Facebook pagina van Petanqueclub "De Gooiers" als op zijn PETANQUE LIVE pagina de toernooidag gefilmd. Ook de volgende keer (26 januari) zal hij de hele dag filmen.

Uitslagen, standen en foto’s
De overige uitslagen, verslag en foto's van de winnaars en de dag kun je vinden op

http://degooiers.com/wedstrijden/retro-triplette-cyclus


Graag tot de volgende keer (26 januari 2020) als de strijd om de titel Kampioen Retro Triplette Cyclus z'n ontknoping krijgt ????